עמוד הבית » מתכון להכנת פאייה

מתכון להכנת פאייה

פאייה ספרדית צילום יפית בשבקין

מצרכים 8 אנשים

מצרכים:

1/2  כוס שמן זית

6 רגלי עוף חתוכות לשניים כל אחת

3 כוסות ארבוריו (אורז עגול)

1 בצל קצוץ

4 עד 6 שיני שום קצוצות

3  נקניקיות קבנוס חתוכות

2  כוסות אפונה

  • כוס שעועית ירוקה

מלח ופלפל לפי הטעם

קורט זעפרן גדול מדולל ב -5 כוסות מים רותחים

  • כוס זיתים ירוקים עם פימנטו (זית במילוי פלפל אדום) חתוך לשניים פימנטו (לא חובה)

אופן ההכנה:

מחממים שמן, מוסיפים את רגלי העוף עד שמשחימות היטב.

מוסיפים בצל, שום, קבנוס, אפונה.

מוסיפים את האורז ומערבבים כשתי דקות.

מוסיפים מים וזעפרן יחד עם מלח ופלפל עד לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה מבשלים בערך 45  דקות.

להגשה:

מעבירים למגש גדול שנכנס לתנור מקשטים בזיתים ופימנטו.

הכניסו לתנור מתחת לגריל כ 10 דקות נוספות.

המתכון באדיבות: דבי מצקין בשלנית בינלאומית

הוספת תגובה

הוספת תגובה