בשביל לחגוג את העשור החדש וליהנות ממשקה אלכוהולי בערב מהנה עם חברים, לא חייבים לצאת לברים סואנים ויקרים. אפשר להרים ערב איכותי בבית שכולל הכנה קלילה של מוחיטו תותים. עם קצת יצירתיות והרבה מאוד סטייל, תוכלו לארח בכיף את האנשים שאתם אוהבים.
מצרכים להגשת 4 כוסות
- 3 יחידות ליים
- 8 כפיות סוכר חום
- 12 תותים
- מנטה טרייה
- 250 מ"ל רום
- 250 מ"ל סודה
- קרח מרוסק
הוראות הכנה
1. חתכו את 3 יחידות הליים לרבעים ושימו 3 חתיכות בכל כוס.
2. לאחר מכן, הוסיפו 2 כפיות סוכר חום וערבבו את התערובת עד לקבלת מיץ ליים.
3. שטפו את התותים, הפרידו את עלי הגביע, חלקו אותם בין הכוסות וערבבו שוב.
4. חלקו את הקרח לכל כוס עד שיגיע כמעט לקצה, והניחו עלי מנטה (שמרו 4 עלים לצורך קישוט).
5. הוסיפו את הרום ומלאו את שארית הכוס בסודה.
6. ערבבו בזהירות וקשטו עם עלי המנטה.
הערות
– מומלץ להשתמש בכוסות גבוהות בשביל להקל על הערבוב.
– אם תרצו, תוכלו להשתמש בסוג נוסף של פירות יער מלבד תותים.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
הוספת תגובה