עמוד הבית » מתכון עוגיות אלפחורס של הקונדיטורית מלכי קליין

מתכון עוגיות אלפחורס של הקונדיטורית מלכי קליין

אלפחורס, צילום: מלכי קליין
עוגיות חורפיות מלאות בריבת חלב לימי החורף הקרירים
מתכון אלפחורס 
200 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
כפית תמצית וניל
200 גרם קמח
280 גרם קורנפלור
כפית סודה לשתייה
שקית אבקת אפיה (10 גרם)

למילוי: ריבת חלב
ציפוי: קוקוס
אופן הכנה: 

מתחילים לערבב עם וו גיטרה את החמאה ,סוכר וניל לאיחוד מוסיפים את החלמונים אח"כ תמצית וניל
בסוף את כל היבשים: קורנפלור, קמח, סודה לשתייה ואבקת סוכר לבצק עם גושים גדולים ולעצור.
לאסוף לכדור ולעטוף בניילון נצמד ולקרר לפחות לשעתיים, לאחר קירור לרדד ולקרוץ עיגולים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ 10 דקות, לקרר ולזלף ריבת חלב לסגור את העוגה ולגלגל בקוקוס.

תגובה

הוספת תגובה