עמוד הבית » עוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס

עוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס

צילום יחצ

מצרכים:

140 גר' קמח

100 גר' שיבולת שועל

2 ביצים

אבקת אפייה

5 גר' קינמון

חצי גר' מלח

חצי תפוח מגורד

80 גר' דבש

20 מ"ל חלב

5 מ"ל תמצית וניל

40 מ"ל חלב קוקוס

80 גר' צימוקים

חופן שוקולד צ'יפס

 אופן ההכנה:

-מחממים תנור ל- 180 מעלות

-מערבבים את החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון)

-בוחשים פנימה שמן, דבש, ביצים, וניל, תפוח, חלב, צימוקים ושוקולד צ'יפס (מוסיפים מספיק חלב כדי להרטיב את הקמח והשיבולת שועל) ויוצרים בצק שלא מתפרק

-יוצרים מהבצק כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה על גבי תבנית ולוחצים אותם מטה בעזרת האצבעות
-אופים במשך 12-15 דק' עד שהן קשיחות למגע
-בתאבון

המתכון באדיבות: Beko – מותג מכשירי החשמל לבית

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה