עמוד הבית » קציצות עגל סוריות

קציצות עגל סוריות

קציצות עגל סוריות באדיבות איחוד האירופי TASTE THE BEST.
בזמן שאנו שוהים בבית בתקופת הסגר מתכון מהיר וקליל להכנת קציצות .

מצרכים:

1 קילו בשר צלעות אירופי טרי טחון.

3 בצלים סגולים קצוצים.

1 כוס שמן זית סורי.

2 צרור כוסברה קצוץ, רק העלים.

10 שיני שום.

2 כפות ראס אל חנות.

1 כף קארי.

3 כפות עמבה.

40 גרם לימון כבוש.

2 כפות אריסה.

1 קופסת שימורים זיתים מגולענים.

3 כפות כורכום.

1 כף פפריקה מרוקאית מעושנת.

1 כוס מיץ לימון.

1 כף מלח.

1 ליטר מים.

אופן ההכנה:

קוצצים בצל ומטגנים עד קרמול.

מכניסים בשר לקערה, בצל מקורמל, עלי כוסברה, 5 שיני שום קצוצות, 1 כף ראס אל חנות, ועמבה .

מערבבים למסה אחידה.

עושים קציצות ומכניסים למקרר ל 4 עד 8 שעות.

לאחר מכן מוציאים מהמקרר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.

את הזיתים יש להרתיח פעמיים, לסנן ולשטוף.

אופן הכנת הרוטב:

מטגנים 5 שיני שום קצוצות, מוסיפים את כל התבלינים, לימון כבוש, אריסה, מלח, מוסיפים מים

ומביאים לרתיחה.

להכניס את הקציצות לסיר ולבשל על אש נמוכה כ 15 דקות.

המתכון באדיבות : איחוד האירופי TASTE THE BEST