עמוד הבית » ביף בורגניון ברוטב יין על שולחן חג סוכות

ביף בורגניון ברוטב יין על שולחן חג סוכות

ביף בורגניון צילום באדיבות האיחוד האירופי TASTE THE BEST
מצרכים: 1 שריר בקר שלם (רולדה) אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות. יין אדום חצי יבש. 3 גזרים חתוכים ל 6. 2 כוסות שמן זית. שורש פטרוזיליה חתוך ל 6. שורש סלרי חתוך ל 6. בצל סגול חתוך ל 6. 4 כפות סוכר חום. כף ראס אל חנות. צרור טימין. 2 כפיות מלח. סלסלה פטריות שמפניון […]

מצרכים:

1 שריר בקר שלם (רולדה) אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות.

יין אדום חצי יבש.

3 גזרים חתוכים ל 6.

2 כוסות שמן זית.

שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.

שורש סלרי חתוך ל 6.

בצל סגול חתוך ל 6.

4 כפות סוכר חום.

כף ראס אל חנות.

צרור טימין.

2 כפיות מלח.

סלסלה פטריות שמפניון חצויים

2 כפות רסק עגבניות.

ראש שום טרי.

2 ליטר מים.

עשו לנו לייק בפייסבוק 

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .

מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.

מוסיפים את הבשר ומערבבים עד להידבקות בתחתית הסיר.

מוסיפים את רסק עגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.

מוסיפים 2 ליטר מים.

מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.

המתכון באדיבות:  שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה