עמוד הבית » שיפודי עגל עם לימון

שיפודי עגל עם לימון

שיפודי עגל עם לימון צילום יחצ

זמן הכנה 10 דקות

זמן בישול 17 דקות

רכיבים עבור 4 מנות:

600 גרם בשר עגל אירופאי טרי

2 בצלים

2 קישואים

2 כפות שמן זית

2 ענפים של טימין טרי

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • חותכים את הבשר לכ – 24 קוביות בגודל אחיד
  • מקלפים את הבצלים וחותכים כל אחד לרבעים.
  • מקלפים את הקישואים וחותכים לשמונה חלקים.
  • משפדים לסירוגין את קוביות הבשר, קישואים ובצל על שיפודי עץ (עדיף להניח את החלקים הגדולים בקצוות).
  • מערבבים בקערה שמן זית, מיץ הלימון וקליפת לימון מגוררת ועלי התימין.
  • יוצקים את המרינדה על השיפודים.
  • מניחים למשך 30 דקות במקרר.
  • צולים על מחבת פסים והופכים את שיפודים מספר פעמים במהלך הצלייה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מומלץ להגיש לצד תבשיל אורז  או סלט ירוק.

המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה