עמוד הבית » תבליני מימון במתכון מנצח לכבוד החג

תבליני מימון במתכון מנצח לכבוד החג

צילום: טל סיון צפורין
את חברת ״תבליני מימון״ כולנו מכירים כבר שנים בזכות המוצרים וחומרי הגלם האיכותיים שלהם.ולא סתם ״תבליני מימון״ הינה החברה המובילה ביותר בישראל כבר למעלה מעשור.

ובמיוחד לקראת חג הפסח תבליני מימון מספקת עבורכם את מגוון התבלינים והמוצרים שכולנו מכירים ואוהבים בגרסה הכשרה לחג. התבלינים מאפשרים ליהנות מאותה חוויות הטריות והאותנטיות של התבלין מבלי להתפשר על האיכות.תבליני מימון הכינה עבורכם מתכון מושלם ל- סטייק כרוב בלימון ושום עם צנוברים קלויים כשר ומיוחד שללא ספק הולך לעשות לכם את חג הפסח לשמח עוד יותר.

חומרים: 

2 כרובים יפים ומוצקים,1 לימון שטוף היטב,2 ראשי שום,6 כפות שמן זית,1/2 כפית מלח גס,1/4 כפית פלפל ארבע העונות מטחנה של תבליני מימון,/2 כפית שום גבישי של תבליני מימון,2 כפות סירופ מייפל,1 כפית פטרוזיליה יבשה של תבליני מימון,1/2 כפית טימין יבש של תבליני מימון,

להגשה:1/3 כוס צנוברים קלויים

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל-190 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית תנור.

2.חותכים את הכרוב לפרוסות בעובי 2 ס”מ ופורסים את הלימון לפרוסות דקות וחותכים לרבעים.

3.מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מלח גס, פלפל ארבע העונות, שום גבישי, סירופ מייפל, פטרוזיליה וטימין.

4.מברישים את פרוסות הכרוב במרינדה ומניחים על תבנית התנור מעל נייר אפייה.

5.חותכים את ראשי השום לחצי ומניחים לצד הכרובים.

6.מברישים גם אותן במרינדה ואם נשאר מזלפים את יתרת המרינדה על הכרובים.

7.אופים בתנור במשך 30-40 דקות או עד הזהבה יפה.

8.מוציאים את הכרובים מהתנור, מפזרים צנוברים קלויים ומגישים.

צילום: טל סיון צפורין

התבלינים הכשרים לפסח של תבליני מימון הם בכשרות בד"צ בית יוסף, וניתן למצוא אותם בכלל רשתות השיווק במשקלים קטנים החל מ 40 גרם ועד ל100 גרם.

תבליני מימון רוצה לאחל לכל עם ישראל חג פסח כשר ושמח ושל מלא טעמים ובישולים.