סגר שלישי רובנו בבית , מתכון קל ומהיר להכנה לארוחת ערב משפחתית
המתכון באדיבות “השוקה ” בשיתוף שף חזות
מרכיבים:
2 בטטות קטנות
1 בצל לבן
2 גזרים
200 גרם דלעת / דלורית
אצבע ג’ינגיר מגורד
1/4 כפית כורכום טחון
1 תפוז (מיץ וגרידה)
אופן ההכנה:
- מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות 2X2 ס”מ
- מחממים שמן זית בסיר ומאדים מעט את הגזרים והבצל.
- מוסיפים את שאר הירקות.
- מתבלים בכורכום, קורט מלח ופלפל.
- מוסיפים מים עד מעל לגובה הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 30 דקות עד להתרככות הירקות.
- בסיום, מוסיפים את מיץ וגרידת התפוז, מערבבים וטוחנים בבלנדר למרקם חלק.
לגיוון:
- מגישים עם כף שמנת חמוצה מתובלת בעירית.
- בזמן הטחינה ניתן להוסיף שמנת מתוקה או קרם קוקוס למרקם עשיר יותר.
- ניתן להוסיף קולפני בטטה קריספי מיובשים בתנור או מטוגנים.
- אפשר גם לצרף מקל לחם מחיטה מלאה / כוסמין .








הוספת תגובה