מסעדת TYO- לרגל חגיגות יום הסושי הבינלאומי שיחול ב- 18/06, היפנית המדוברת של מאסטר הסושי הבינלאומי יאמה סאן, משיקה ספיישל חדש עם המאצ'י דג- יילו טייל, דג הסושי הנפוץ ביותר ביפן, שגדל בחוות גידול מיוחדות ומבוקרות אשר שומרות על הערכים התזונתיים שלו.
ראשונות:
טטאקי המאצ'י, יוזו, שמן שומשום חם וצ'ילי אדום/70
סביצ'ה המאצ'י, קוויאר בלוגה, שמן טרפל, סויה ויניגרט, כוסברה, צ'ילי ויוזו/84
עיקריות:
המאצ'י טריאקי, פילה המאצ'י עם סקין ברוטב טריאקי, אורז, לוטוס בטמפורה וסלט חסה פריך/128
סושי:
ספייסי המאצ'י I/o מלפפון, אבוקדו, טקוואן וספייסי מיונז/78
המאצ'י וואסבי I/ בצל ירוק ושבבי טמפורה, מלפפון, אספרגוס, טקוואן וטוביקו וואסבי/81
המאצ'י יוזו I/ Oמלפפון, אספרגוס, כוסברה, צ'ילי ויוזו 78
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/06/TYO-סביצה-המאצי-צלם-דרור-עינב-300x200.jpg)
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/06/TYO-סביצה-המאצי-צלם-דרור-עינב-300x200.jpg)
צלם דרור עינב
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/06/TYO-ספייסי-המאצי-צלם-דרור-עינב-300x200.jpg)
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/06/TYO-ספייסי-המאצי-צלם-דרור-עינב-300x200.jpg)
צלם דרור עינב
TYO מונטיפיורי 7, תל אביב.
שעות פעילות: א'-שבת 12:00-00:00
טלפון: 03-9300333
http://tyo.co.il/en/about-tyo/
הוספת תגובה